– Aloe vera drikke er både sundt for din mave og din hud.

I lang tid og mange kulturer har Aloe vera været til gavn og glæde for mennesket. En stor del af vores viden om nytteplanter er ganske vist gået i glemmebogen med tiden, men den bliver nu i høj grad vakt til live igen på grund af den voksende interesse for naturlige metoder til bedre trivsel. En kombination af Aloe vera, sund kost og motion kan være en metode til at opnå bedre balance og større harmoni i hverdagen.

Aloe vera drikke
Aloe vera er en sukkulent, der vokser på de sydlige breddegrader. Bladene indeholder en tyktflydende gelé, der hovedsagelig består af vand, men samtidig indeholder små mængder af en række vigtige vitaminer og mineraler.
Vores immunforsvar sidder for størstedelens vedkommende i mave-tarmsystemet. Derfor er det en god ide att drikke Aloe vera og sørge for at maven har det så godt som muligt. At Aloe Vera også er godt for huden, har man længe vidst.

Dyrkning
Man kan ikke fremstille et godt produkt af dårlige råvarer. Derfor starter vi
fra bunden og dyrker vores Aloe vera i frugtbar jord som giver en god vækstkraft.
For at sikre fuld kontrol over hele processen fra dyrkning til det færdige produkt ejer vi selv plantagerne. Al dyrkning foregår økologisk og med vekselbrug for ikke at udpine jorden. Hver plante begynder som et skud, der skæres af roden på den modne plante.
Efter cirka tre års vækst høstes de modne blade fra planten manuelt og transporteres hurtigt videre for at blive forædlet og stabiliseret. Læs mere om fremstillingsprocessen under overskriften Fra plante til produkt.

Forever har stor erfaring med håndtering og forædling af frisk Aloe vera til produkter, der er populære verden over. Vores plantager ligger i USA, Texas, Mexico og Den Dominikanske Republik. Som verdens største producent af Aloe vera er det naturligt for os at værne om miljøet. Vi dyrker derfor økologisk og med vekselbrug.

Et rent produkt
Når bladene er høstet, gennemgår de en grundig rensningsproces, hvor de skylles flere gange i koldt vand og endda højtryksrenses. Eventuelt affald fjernes, og bladene inspiceres for at sikre, at de ikke er beskadigede. Vi henter Aloe vera-geléen fra plantens indre, hvor den er godt beskyttet mod ydre påvirkninger. På den måde udvindes geléen i sin reneste form.

Patenteret proces
Den rene, friskpressede gelé opsamles, og skalrester fjernes. Derefter gennemgår geléen en patenteret stabiliseringsproces, der beskytter mod oxidering. Blad- og skalrester ender på komposten og indgår i det naturlige kredsløb.

Grundigt testet
Nu har vi et godt basisprodukt, men vi vil være sikre på, at det altid har den samme høje kvalitet. Derfor gennemgår geléen både laboratorietests og analyser, før den indgår som ingrediens i vores produkter.
Fra os til verden

Når geléen er godkendt, bliver den transporteret til et automatisk påfyldningsanlæg, der fylder 300 dunke (drikkeemballage) pr. minut. Dunkene leveres til kunder over hele verden, og det er de nu blevet i mere end 30 år. Alene i Skandinavien har vi 80.000 faste kunder til vores Aloe vera-drik. Millioner af mennesker i hundredvis af lande bruger vores produkter som en del af en sund og god livsstil både nu og senere i livet.